Outplacement

Het perfecte afscheid. Bij NOVÉMBER. begrijpen we hoe belangrijk dat is. En het is dé manier om goed werkgeverschap te tonen. Wij begeleiden en coachen jouw medewerkers naar een nieuwe baan. Altijd met persoonlijke aandacht en advies op maat. Met een bewezen positief effect op de reputatie van jouw organisatie.

Kom in contact

NOVÉMBER. levert. Altijd.

  • We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen

  • We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk
  • We brengen jarenlange ervaring en een gigantisch netwerk

De kracht van NOVÉMBER.

Reorganiseren brengt veel emoties en onzekerheid. Een goed ingericht outplacement traject maakt het verschil. NOVÉMBER. zorgt dat boventallige medewerkers met waardering terugkijken. Wij bieden maatwerk en begeleiden jouw medewerkers naar een passende nieuwe baan. De sleutel tot succes? Onze persoonlijke aandacht.

Uniek en persoonlijk

Een positief effect op de reputatie van jouw bedrijf? Zelfs na een reorganisatie? Met NOVÉMBER. kan het. Wij bieden een luisterend oor. Zetten medewerkers weer in hun kracht. Halen het beste in ze naar boven. En stomen ze binnen no time klaar voor een nieuwe baan. Interesse? Bel gerust.

Bekijk alle diensten

Patrick Schuur

“Kennis is macht, maar kennis delen is kracht”

Kom in contact

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Bel naar: 023-2052284 of stuur een mail naar contact@november.nl

Kom in contact