HR & Recruitment

“Motiveer jij het liefst anderen om het beste uit zichzelf te halen? Denk je graag mee over een gezonde bedrijfscultuur? Of ben je een ster in het vinden van de ideale match tussen opdrachtgever en kandidaat? Wij hebben pareltjes van vacatures binnen HR & Recruitment waar jij jouw talenten direct kunt inzetten.”

Openstaande vacatures binnen HR & Recruitment

HR & Back Office Medewerker | NOVÉMBER. Den Haag

Recruiter

HR Assistent

HR Adviseur

Recruiter | NOVÉMBER. Amsterdam

Bijdragen aan de ontwikkeling van anderen

Recruitment en Human Resources kennen zo hun eigen uitdagingen. De verbindende factor: Tevreden werknemers. Want help je gedreven kandidaten aan hun droombaan? Of zorg je dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan en zich voldoende kunnen ontwikkelen? In beide gevallen lever jij dagelijks een positieve bijdrage aan het succes van jouw opdrachtgever. En wij? Wij zijn er om jou daarin te ondersteunen en je te laten groeien. Werken via NOVÉMBER. betekent persoonlijk en professioneel contact. Met een open en eerlijk karakter, als basis voor een goede samenwerking.

Samenwerken met NOVÉMBER. betekent:

Daadkrachtig

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Persoonlijk

We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk.

Ervaren

Wij brengen jarenlange ervaring en hebben een uitgebreid netwerk.

Pieter-Dirck Swart

HR & Recruitment

Als echte vakidioot die wel houdt van wat vrolijkheid op z’n tijd, kijk ik graag verder dan alleen een CV. Ik toon liever oprechte interesse in een kandidaat, om zo te komen tot een échte match. Want dan pas haal je het beste in elkaar naar boven. Daar ben ik van overtuigd!

Kom in contact

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Bel naar: 023-2052284 of stuur een mail naar contact@november.nl