Business partner worden

Heb jij alle successen binnen het recruitment vak al op je naam staan? En ben je toe aan een nieuw avontuur? Of wil je proeven van het ondernemerschap en spreekt ons concept jou aan? Dan is onze formule écht wat voor jou. Als Business Partner bij NOVÉMBER. stap je op een rijdende trein. Een hele comfortabele. En jij bepaalt waar de rit naartoe gaat. Kom je aan boord?

3 redenen om als Business Partner aan te sluiten bij NOVÉMBER.

1. Vrijheid

Geloof je in jouw manier van werken? Ga je gang! Wij geloven in jou.

2. Ontwikkeling

Gegarandeerd een gigantische groei op zakelijk én persoonlijk vlak.

3. Begeleiding

Wij zijn er voor je. Bij elke stap die je maakt.

Het gouden recept

NOVÉMBER. is als de perfecte cocktail. Een flinke dosis vrijheid om te werken wanneer en hoe je wilt. Gemixt met een ambitieus en kundig team dat altijd voor elkaar klaar staat. En opgemaakt met verfrissend veel uitdaging. Hét gouden recept voor een afwisselende werkomgeving. Proef zelf maar!

Wat kun je van ons verwachten?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen met ondernemers. Vind je ons concept net zo voortreffelijk als wij zelf? En kun je je enthousiasme nauwelijks bedwingen? We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Dit hebben wij te bieden:

  • Zelfstandig werken binnen een vakkundig team van andere ondernemers;
  • Ambitieuze en daadkrachtige werksfeer met veel ruimte voor plezier;
  • Een juweeltje van een werkplek in ons kantoor. Thuiswerken mag natuurlijk ook.

Ondernemer aan het woord

“Voor mij heeft werken als ondernemer bij NOVÉMBER. precies gebracht waar ik naar op zoek was. Ik wilde graag zelfstandig werken, maar nog steeds het gevoel hebben dat ik onderdeel ben van een team. De NOVÉMBER. formule heeft mij vanaf het begin overtuigd. Na mijn ontmoeting met het team was het voor mij duidelijk. Hier wil ik deel van uitmaken.”
Martijn Verloop, Business Partner Publiek

Welke investering komt erbij kijken?

Bij NOVÉMBER. snijdt het mes aan 2 kanten. Als startende Business Partner betaal je vaak instapgeld. Bij NOVÉMBER. niet. Wij geloven in een evenwaardige samenwerking. En je mag ook nog eens onbeperkt gebruik maken van onze backoffice, marketing- en promotiemateriaal, contracten en al onze kennis. Je betaalt in ruil daarvoor een fee, een klein percentage van je omzet. Heb je een eigen laptop, telefoon en auto? Dan ben je klaar voor vertrek!

Durf jij aan te pakken?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van ondernemen bij NOVÉMBER. Neem gerust contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak.