Op zoek naar een baan?

Wij snappen dat een baan meer is dan een manier om geld te verdienen. Jouw ambitie is ons vertrekpunt. Welke functie je ook zoekt, ga met ons het avontuur aan. We leren je graag beter kennen.

Ga de uitdaging aan

Jeukende handen? Dat begrijpen wij. Werken is leuk en geeft voldoening. Het draait om meer dan geld verdienen. Het is de grootste tijdsbesteding van de week. Dus die tijd wil je goed invullen. Wij denken graag met je mee. Er bestaan geen problemen, slechts uitdagingen. En daar deinzen we natuurlijk niet voor terug.

Stap 1. Kennismaken

Wie ben je? Wat zijn je wensen? En waar ben je goed in? We willen alles van je weten. Om zo een goed beeld van jouw totaalplaatje te krijgen. Dat doen we tijdens een intake. Digitaal. Of bij ons op kantoor.

Stap 2. Inventariseren

We bekijken je cv en de mogelijkheden in de markt. Vinden we een match? Soms vragen we je een motivatiebrief te schrijven. Of een referentie van een vorige werkgever aan te leveren.

Stap 3. Introduceren

Het moment van de waarheid. We introduceren jouw profiel bij de opdrachtgever. Klopt vraag en aanbod? Hier ligt de kracht van NOVÉMBER. De perfecte match maken.

Stap 4. Plaatsing

Goed nieuws! Je mag van start bij de opdrachtgever. NOVÉMBER. maakt de administratie in orde. Zodat jij je kunt focussen op je nieuwe opdracht. Ben je er klaar voor?

Domeinen

Publiek

Bouw & Civiel

Ruimtelijk

Daarom NOVÉMBER.

  • We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

  • We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk.
  • We brengen jarenlange ervaring en een gigantisch netwerk.

Jouw ambitie is ons vertrekpunt

Zoek je een uitdagende baan? Ga met ons het avontuur aan.

Kom in contact

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Bel naar: 020 833 00 11 of stuur een mail naar contact@november.nl