Wij zijn NOVÉMBER.

Wij geloven in de perfecte match. Met een flinke dosis daadkracht, aangevuld met natuurlijk charisma én een schepje eigenzinnigheid, brengen wij de juiste mensen samen. Op zoek naar een frisse start? Zo gevonden met NOVÉMBER.

Kom tot bloei

NOVÉMBER. doet dingen net even anders. We zijn goudeerlijk en bijzonder transparant. Bijten ons vast en laten niet meer los. Houden van plezier en kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. Want wij geloven dat wat je aandacht geeft groeit. Kom ook tot bloei. Kies voor NOVÉMBER.

Ga de uitdaging aan

Bij NOVÉMBER. telt alles bij elkaar op. Wij gaan voor passend professioneel advies, inclusief persoonlijke aandacht. We zijn nieuw in de markt, maar wel met een gigantisch netwerk door jarenlange ervaring. Met NOVÉMBER. is resultaat binnen handbereik. Ga de uitdaging aan.

Wij leveren. Altijd.

Daadkrachtig

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Persoonlijk

We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk.

Ervaren

Wij brengen jarenlange ervaring en hebben een uitgebreid netwerk.

NOVÉMBER. Haarlem

NOVÉMBER. is niet voor niets gevestigd in Haarlem. Ons kantoor is hoe we Haarlem kennen: karakteristiek, hip en groen. Benieuwd? Je bent altijd welkom.

Het team

Jessica Jalink

Strategisch Recruiter

Janice Rikkert

Brand Manager

Morgan Jada

Office Manager

Stace Barreiro De Leon

Recruitment Expert

“Wie werkt met NOVÉMBER. weet: wij zijn echte doorzetters, zitten vol frisse energie en hebben altijd plezier in wat we doen. Die mix maakt ons succesvol. Jouw ambitie is ons vertrekpunt.”

Stace Barreiro De Leon

Kom in contact

Laat ons weten wat je zoekt en we denken graag met je mee. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar: 023-2052284