Wij zijn NOVÉMBER.

Wij geloven in de perfecte match. Met een flinke dosis daadkracht, aangevuld met natuurlijk charisma én een schepje eigenzinnigheid, brengen wij de juiste mensen samen. Op zoek naar een frisse start? Zo gevonden met NOVÉMBER.

Kom tot bloei

NOVÉMBER. doet dingen net even anders. We zijn goudeerlijk en bijzonder transparant. Bijten ons vast en laten niet meer los. Houden van plezier en kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. Want wij geloven dat wat je aandacht geeft groeit. Kom ook tot bloei. Kies voor NOVÉMBER.

Ga de uitdaging aan

NOVÉMBER. telt alles bij elkaar op. Wij gaan voor passend professioneel advies, inclusief persoonlijke aandacht. We zijn nieuw in de markt, maar wel met een gigantisch netwerk door jarenlange ervaring. Met NOVÉMBER. is resultaat binnen handbereik. Ga de uitdaging aan.

Wij leveren. Altijd.

Daadkrachtig

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Persoonlijk

We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk.

Ervaren

Wij brengen jarenlange ervaring en hebben een uitgebreid netwerk.

Onze locaties zijn: sfeervol, hip en groen.
Benieuwd? Iedereen is welkom.

NOVÉMBER.
Amsterdam

Op afspraak

Olympisch Stadion 24 – 28
1076 DE Amsterdam

 • Routebeschrijving

NOVÉMBER.
Den Haag

Bezoekadres

Alexanderstraat 4-6
2514 JL Den Haag

 • Routebeschrijving

NOVÉMBER.
Groningen

Op afspraak

Alleen telefonisch bereikbaar.

Het team

Martijn

Business Partner
Publiek

06 41 09 00 05
martijn@november.nl

Jeroen

Junior Business Partner
Publiek

06 86 82 95 57
jeroen@november.nl

Joany

Manager Finance

070 833 00 11
joany@november.nl

Maria

Creative & Content Manager

06 43 57 39 90
maria@november.nl

Franchisenemer worden bij NOVÉMBER.

Bewezen conceptOndersteuning en begeleidingMerkbekendheid en reputatieToegang tot middelenRisicoverminderingNetwerk en SamenwerkingSnellere groei dat wordt: Krijgen wat je verdiendBackoffice

Heb jij alle successen binnen het recruitment vak al op je naam staan? Of wil je proeven van het ondernemerschap en spreekt ons concept jou aan? Dan is onze formule écht wat voor jou.

Franchise blogs

 • Franchisenemer worden in de arbeidsbemiddeling? Ontdek de voordelen!

  Ben je op zoek naar een uitdagende en lonende volgende stap in jouw carrière? Overweeg dan om franchisenemer te worden in de arbeidsbemiddeling. Maak kennis met de unieke voordelen van het ondernemen in deze dynamische sector.

 • De 3 voornaamste voordelen van ondernemen in de arbeidsbemiddelingsbranche 

  Verken de unieke voordelen van het ondernemen in de arbeidsbemiddelingsbranche, zoals flexibiliteit, groeipotentieel en de voldoening van het helpen van mensen bij het vinden van passende banen. 

 • Een franchise starten? Jouw stappenplan voor de weg naar het ondernemerschap

  Bij het opstarten van een eigen bedrijf komt een hoop kijken en dat nogal overweldigend zijn. Je wil het liefste jouw passie uitvoeren, maar staat er van te kijken wat er allemaal bij komt kijken wanneer je dat als zelfstandig ondernemer zou doen.

Kom in contact

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Bel naar: 020 833 00 11 of stuur een mail naar contact@november.nl