Detacheren

Een tijdelijke professional nodig? Die direct inzetbaar en productief is? Detacheren is een vak apart. NOVÉMBER. krijgt het voor elkaar. Wij lenen professionals met zorg en veel aandacht uit. En zetten de juiste persoon op de juiste plek. Laat je ontzorgen. Kies voor NOVÉMBER.

Kom in contact

NOVÉMBER. levert. Altijd.

  • We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen
  • We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk
  • We brengen jarenlange ervaring en een gigantisch netwerk

Flexibel en wendbaar

Een wendbare organisatie. Onmisbaar in deze tijd. Pas je voor vaste personeelskosten? Maar heb je wel direct ervaren specialisten nodig? NOVÉMBER. is jouw partner op het gebied van detacheren. Wij weten specialisten niet alleen te vinden. We kénnen ze ook. Dat maakt het verschil.

Professionals die waarde toevoegen

Tijdelijke invulling nodig? Door ziekte, zwangerschapsverlof, zomerpiek of achterstallig werk? Wij begrijpen dat je geen tijd kwijt wilt zijn aan lange inwerkperiodes. Maar specialisten zoekt die direct waarde toevoegen. En razendsnel aan de slag kunnen. Jij vraagt, wij detacheren! Bel voor de mogelijkheden.

Bekijk alle diensten

Jessica over NOVÉMBER.

“NOVÉMBER. staat voor een nieuwe start. Het perfecte moment om terug te blikken op behaald resultaat. Én vooruit te kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Onze ambitie bracht ons waar we nu zijn. Jouw organisatie tot bloei brengen is ons doel.”

Kom in contact

Laat ons weten wat je zoekt en we denken graag met je mee. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar: 023-2052284