Werving en selectie

De ideale kandidaat voor jouw vacature vinden. Een tijdrovende klus. Gun jezelf het gemak van werving en selectie. Met NOVÉMBER. sta je 1-0 voor. Door ons betrokken en uitgebreide netwerk bereikt jouw vacature een enorme hoeveelheid professionals met ambitie. Wij selecteren alleen de allerbesten voor een gesprek.

NOVÉMBER. levert. Altijd.

  • We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen

  • We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk
  • We brengen jarenlange ervaring en een gigantisch netwerk

Op zoek naar de beste professional?

Daar draaien wij onze hand niet voor om. NOVÉMBER. is jouw partner op het gebied van werving en selectie. Wat ons anders maakt? Wij kénnen onze mensen. Zelfs in deze tijd lukt het NOVÉMBER. om jouw vacature te vervullen. Ga met ons de uitdaging aan.

Toptalent binnen handbereik

Je krijgt van ons geen stapels cv’s. We stellen alleen de beste professionals voor. Kandidaten die perfect passen bij de vacature en jouw organisatie. Met de juiste werkervaring en een gezonde dosis ambitie. Samen vinden we jouw ideale kandidaat. Is er een match? Dan is onze missie geslaagd.

Jessica over NOVÉMBER.

“NOVÉMBER. staat voor een nieuwe start. Het perfecte moment om terug te blikken op behaald resultaat. Én vooruit te kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Onze ambitie bracht ons waar we nu zijn. Jouw organisatie tot bloei brengen is ons doel.”

Kom in contact

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Bel naar: 020 833 00 11 of stuur een mail naar contact@november.nl