Op zoek naar talent?

NOVÉMBER. staat voor je klaar. Met passend professioneel advies, inclusief persoonlijke aandacht. Nieuw in de markt, maar wel met een gigantisch netwerk door jarenlange ervaring. Zoek niet langer.

Neem contact op

Daadkrachtig

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Persoonlijk

We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk.

Ervaren

Wij brengen een bak met ervaring en een gigantisch netwerk.

Diensten

Recruitment

Die éne kandidaat vinden. Perfect voor de functie. Een goede fit voor het team. Dat kunnen de recruiters van NOVÉMBER. als geen ander.

Lees meer

Outplacement

Het perfecte afscheid. Bij NOVÉMBER. begrijpen we hoe belangrijk dat is. Onze persoonlijke aandacht is daarbij de sleutel tot succes. Wij staan voor je klaar.

Lees meer

Werving & Selectie

NOVÉMBER. is jouw partner op het gebied van werving en selectie. Wat ons anders maakt? Wij kénnen onze mensen.

Lees meer

Detacheren

Wij lenen professionals met zorg en veel aandacht uit. En zetten de juiste persoon op de juiste plek. Laat je ontzorgen. Kies voor NOVÉMBER.

Lees meer

Jessica over NOVÉMBER.

“NOVÉMBER. staat voor een nieuwe start. Het perfecte moment om terug te blikken op behaald resultaat. Én vooruit te kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Onze ambitie bracht ons waar we nu zijn. Jouw organisatie tot bloei brengen is ons doel.”

Kom in contact

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Bel naar: 023-2052284 of stuur een mail naar contact@november.nl

Kom in contact