Recruitment

Hoe mooi het ook klinkt: die éne kandidaat loopt niet zomaar binnen. Zeker niet in deze tijd. De in-house recruiters van NOVÉMBER. ontwerpen keer op keer een unieke zoekopdracht. Daar waar een ander stopt, gaan wij verder. En vinden zo wél die perfecte match. Beloofd.

NOVÉMBER. levert. Altijd.

  • We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen
  • We houden van een persoonlijke benadering en zijn altijd eerlijk
  • We brengen jarenlange ervaring en een gigantisch netwerk

Perfect voor jouw organisatie

Binnen jouw organisatie zijn wij de voelsprieten in de buitenwereld. En maken verbinding met nieuw talent. Kies je voor een in-house recruiter van NOVÉMBER.? Dan kies je voor kwaliteit en resultaat. Wij brengen kennis en kunde van searchen & sourcen. We zetten jouw organisatie op de kaart met een authentieke en onderscheidende positie. Zo trekken we de crème de la crème onder de kandidaten aan.

Professionals vol ambitie

Medewerkers die de organisatie door en door begrijpen. Die de cultuur volledig omarmen. Die het team aanvullen en verder brengen. Klinkt als muziek in de oren? Wij vinden ze voor je. En we staan te trappelen om jouw organisatie van dienst te zijn. We vertellen je graag meer.

Jeroen

Mijn kracht ligt in het filteren van opdrachten die naadloos aansluiten bij de ambities van kandidaten. Wat mijn werk echt waardevol maakt, is de mogelijkheid om kandidaten te bemiddelen naar een droombaan.

Bij NOVÉMBER creëren we niet alleen duurzame relaties, maar elke dag is hier een nieuw avontuur waar ik de vrijheid heb om impact te maken in het sociaal domein.

Kom in contact

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Bel naar: 020 833 00 11 of stuur een mail naar contact@november.nl