Franchisenemer worden? Jij én NOVÉMBER. samen dé cocktail voor succes!

NOVÉMBER. ondersteunt en faciliteert startende ondernemers in de arbeidsbemiddeling met onder andere een inhouse backoffice en direct toegang tot diverse recruitmenttools zodat zij in korte tijd al succesvol kunnen zijn als franchisenemer. Ben jij klaar voor een eigen vestiging?

 • Werken waar en wanneer je wilt

 • Krijgen wat je verdiend

 • Vrijheid

Zelfstandig werken, maar nog steeds onderdeel zijn van een team. De NOVÉMBER. formule heeft mij vanaf het begin overtuigd. Na mijn ontmoeting met het team was het voor mij duidelijk. Hier wil ik deel van uitmaken.

Zelfstandig werken, maar nog steeds onderdeel zijn van een team. De NOVÉMBER. formule heeft mij vanaf het begin overtuigd. Na mijn ontmoeting met het team was het voor mij duidelijk. Hier wil ik deel van uitmaken.

– Martijn Verloop
Business Partner Publiek

Franchisenemers gezocht! De NOVÉMBER. franchiseformule is jouw sprong naar vrijheid en succesvol ondernemerschap

Franchisenemer worden? Ben je van mening dat het anders kan en verlang je naar de vrijheid om je eigen koers te bepalen? Ben je op zoek naar een betere work/life balans? 

Bij NOVÉMBER. begrijpen we dat traditionele bedrijfsmodellen niet voor iedereen werken. En daarom doen we daar niet aan. Met onze franchiseformule krijg jij als arbeidsbemiddelaar de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn. Dit terwijl jij tegelijkertijd de vrijheid hebt om jouw eigen koers te varen.

Aangesloten bij:

NOVÉMBER. franchisenemer worden: kies dé weg van droom naar succesvolle realiteit

Wil jij zelfstandig aan de slag als arbeidsbemiddelaar, maar weet je niet waar te beginnen? Ontbreekt het jou aan startkapitaal en zie je er tegenop om de hele administratie op poten te zetten? Bij NOVÉMBER. snappen wij als geen ander waar je tegenaan loopt. Onze franchiseformule is specifiek ontwikkeld om deze uitdagingen weg te nemen. Jij krijgt toegang tot de tools, middelen en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Het is tijd om afscheid te nemen van eventuele twijfels en te gaan voor wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw potentieel én het bereiken van jouw doelen.

Wij helpen franchisenemers met ons gouden recept

NOVÉMBER. is als de perfecte cocktail. Een flinke dosis vrijheid om te werken wanneer en hoe je wilt. Gemixt met een ambitieus en kundig team dat altijd voor elkaar klaar staat. En opgemaakt met verfrissend veel uitdaging. Hét gouden recept voor een afwisselende werkomgeving. Proef zelf maar!

Bewezen concept

Jij matcht, onze backoffice regelt.  Ontmoet andere franchisenemers voor succesverhalen!

Ondersteuning en begeleiding

Jouw pad, ondersteund door NOVÉMBER. Backoffice én zakelijk advies beschikbaar.

Merkbekendheid en reputatie

NOVÉMBER: professioneel, eerlijk, transparant. Onze unieke marketing tilt ons merk naar nieuwe hoogten.

Toegang tot middelen

Directe toegang tot recruitmentsoftware en diverse portals, inclusief onze aanbestedingskalender.

Risicovermindering

Door middel van voorfinanciering jouw medewerkers vanaf de eerste maand direct verloont!

Netwerk en samenwerking

Direct toegang tot marktplaatsen en profiteren van elkaars groeiende netwerk.

Snellere groei

Hard work pays of, jouw dagen in loondienst zijn voorbij! The sky is werkelijk waar the limit!

Backoffice

Inhouse backoffice voor een soepele bedrijfsvoering. Focus op recruitment en sales.

Jouw weg naar succes start hier

Bel naar: 020 833 00 11 of stuur een mail naar contact@november.nl

Franchise blogs

 • Franchisenemer worden in de arbeidsbemiddeling? Ontdek de voordelen!

  Ben je op zoek naar een uitdagende en lonende volgende stap in jouw carrière? Overweeg dan om franchisenemer te worden in de arbeidsbemiddeling. Maak kennis met de unieke voordelen van het ondernemen in deze dynamische sector.

 • De 3 voornaamste voordelen van ondernemen in de arbeidsbemiddelingsbranche 

  Verken de unieke voordelen van het ondernemen in de arbeidsbemiddelingsbranche, zoals flexibiliteit, groeipotentieel en de voldoening van het helpen van mensen bij het vinden van passende banen. 

 • Een franchise starten? Jouw stappenplan voor de weg naar het ondernemerschap

  Bij het opstarten van een eigen bedrijf komt een hoop kijken en dat nogal overweldigend zijn. Je wil het liefste jouw passie uitvoeren, maar staat er van te kijken wat er allemaal bij komt kijken wanneer je dat als zelfstandig ondernemer zou doen.