Meest recente media

 • Franchisenemer worden in de arbeidsbemiddeling? Ontdek de voordelen!

  Ben je op zoek naar een uitdagende en lonende volgende stap in jouw carrière? Overweeg dan om franchisenemer te worden in de arbeidsbemiddeling. Maak kennis met de unieke voordelen van het ondernemen in deze dynamische sector.

 • De 3 voornaamste voordelen van ondernemen in de arbeidsbemiddelingsbranche 

  Verken de unieke voordelen van het ondernemen in de arbeidsbemiddelingsbranche, zoals flexibiliteit, groeipotentieel en de voldoening van het helpen van mensen bij het vinden van passende banen. 

 • Een franchise starten? Jouw stappenplan voor de weg naar het ondernemerschap

  Bij het opstarten van een eigen bedrijf komt een hoop kijken en dat nogal overweldigend zijn. Je wil het liefste jouw passie uitvoeren, maar staat er van te kijken wat er allemaal bij komt kijken wanneer je dat als zelfstandig ondernemer zou doen.

 • 5 tips voor succesvol ondernemen in de arbeidsbemiddeling

  Ontvang waardevolle adviezen en tips van Jessica, de founder van NOVÉMBER., over het opbouwen van een succesvolle franchise, het navigeren door uitdagingen en het maximaliseren van groeikansen. 

 • De uitdagingen van het starten van een franchise met weinig eigen vermogen

  Het starten van een eigen bedrijf is een droom voor veel mensen, maar alles wat er bij komt kijken,  kan die droom ook volledig uiteen laten spatten, vooral als je niet beschikt over het benodigde kapitaal. Wil je ondernemen, maar beschik je over weinig eigen vermogen, dan kan het opzetten van een franchiseorganisatie een aantrekkelijke optie lijken.

Kom in contact

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Bel naar: 020 833 00 11 of stuur een mail naar contact@november.nl