NOVÉMBER. Brengt mensen samen en samen brengen wij mensen verder!

Door in gesprek te gaan met verschillende individuen in de NOVÉMBER. Podcast hopen wij jullie nieuwe inzichten te geven en wellicht zelfs te inspireren. Veel kijk- en luister plezier!

Dit is Alisa Cuuna, een gepassioneerde liefhebber van kunst en cultuur. Na haar afstuderen aan de toneelschool in 2018 begon ze aan een reis als actrice, theatermaker en model. Maar buiten de schijnwerpers heeft ze ook haar eigen stichting opgericht genaamd ‘The Power of Choice’, gericht op het helpen van kinderen uit minderheidsgroepen.

Haar grootste vreugde komt voort uit het weven van verhalen op het podium en het inspireren van anderen. Te midden van het leven vindt ze rust en verjonging in de natuur. Het zijn die kleine momenten, zoals Alisa ook opmerkt, die er echt toe doen. De natuur dient als een instant resetknop voor de ziel. Er is iets magisch aan jezelf verliezen in het zachte geruis van bladeren of het voelen van de warmte van de zon op je huid.

Als oprichter van ‘The Power of Choice’ draagt ze vele petten – model, actrice, theatermaker – en bovenal is ze een veerkrachtige ziel. In de aankomende podcastaflevering deelt ze niet alleen de eenvoudige geneugten die haar vreugde brengen, maar ook de uitdagingen die ze heeft ervaren en hoe ze daarmee is omgegaan. Opgeven was nooit een optie voor haar.

bij NOVÉMBER. begrijpen we de uitdagingen van het leven. Het is niet altijd gemakkelijk, maar we weten hoe belangrijk het is om door te zetten. En, samen sta je sterker!

Ben je klaar om je carrière te versterken en nieuwe grenzen te verkennen? Aarzel niet om advies in te winnen over je volgende stap. We zullen je stap voor stap begeleiden. Sluit je aan bij ons of solliciteer vandaag nog voor die droombaan.

Delen

Wij zijn NOVÉMBER.

Wij geloven in de perfecte match. Met een flinke dosis daadkracht, aangevuld met natuurlijk charisma én een schepje eigenzinnigheid brengen wij de juiste mensen samen.