NOVÉMBER. Brengt mensen samen en samen brengen wij mensen verder!

Door in gesprek te gaan met verschillende individuen in de NOVÉMBER. Podcast hopen wij jullie nieuwe inzichten te geven en wellicht zelfs te inspireren. Veel kijk- en luister plezier!

Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in hypnose. Hij is auteur van de boeken ‘Je hebt het niet je doet het’ en ‘Breek Je Vrij!’ en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Edwin is de nummer 1 hypnose trainer van Nederland en was letterlijk de eerste in het land die moderne hypnotherapie via livestream onderwees. Wow! Ècht helemaal te gek!

De meeste kennen hem als ‘De Hypnose Koning’, maar zo is hij natuurlijk niet geboren. Edwin is een bijzonder getalenteerde man die op een unieke manier coaching en sturing kan geven in je leven. Tijdens onze podcast zijn we dieper ingegaan op zijn traject naar succes, waaronder de vele dieptepunten die hij heeft meegemaakt. Door overmatig drank- en drugsgebruik was hij bijna ontspoord, maar op een bijna bovennatuurlijke wijze zag hij het ‘licht’ en transformeerde zijn leven.

Edwin heeft ook Chinees proberen te leren tijdens de coronatijd. Hoewel het niet helemaal lukte, hield hij het 2,5 jaar vol. Dit toont zijn doorzettingsvermogen en de bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wil je meer weten over Edwin en zijn inspirerende verhaal? Ga dan de podcast NU checken! 🎧 Het is de moeite waard… Leuke sidenote: Edwin’s tweeling is in november geboren, nu al ware leiders dus!

Delen

Wij zijn NOVÉMBER.

Wij geloven in de perfecte match. Met een flinke dosis daadkracht, aangevuld met natuurlijk charisma én een schepje eigenzinnigheid brengen wij de juiste mensen samen.