NOVÉMBER. Brengt mensen samen en samen brengen wij mensen verder!

Door in gesprek te gaan met verschillende individuen in de NOVÉMBER. Podcast hopen wij jullie nieuwe inzichten te geven en wellicht zelfs te inspireren. Veel kijk- en luister plezier!

Florine Duif: Een Moeder, Ondernemer en Inspirator

Als je aan Florine Duif denkt, denk je aan een krachtige vrouw met een missie. Geboren in het bruisende Den Haag in 1987, heeft Florine een reis afgelegd die haar heeft gevormd tot wie ze vandaag de dag is: een gepassioneerde moeder van drie, een succesvolle ondernemer en een inspirerende spreker. Laten we eens duiken in het verhaal van deze bijzondere vrouw.

Een Onverwachte Reis naar Moederschap

Hoewel Florine oorspronkelijk niet droomde van een groot gezin, heeft het leven haar verrast met de zegen van drie kinderen. Geboren uit een Russische vader en een Friese moeder, heeft Florine haar eigen pad gevonden in het moederschap. Ondanks de uitdagingen die het leven haar heeft gebracht, blijft ze dromen van een vierde kindje. Haar ervaringen als moeder vormen de kern van haar boek “Moeder Genoeg,” waarin ze een vernieuwend perspectief biedt op moederschap en zelfacceptatie.

Het Belang van Balans en Zelfzorg

Als ondernemer begrijpt Florine als geen ander de noodzaak van balans tussen werk en gezinsleven. Ze benadrukt het belang van het maken van tijd voor familie en partners, iets wat ze zelf actief in haar agenda blokkeert. Florine deelt haar persoonlijke zoektocht naar balans en zelfzorg, waarbij ze haar ervaringen met burn-out en gezondheid deelt. Haar boodschap is duidelijk: we moeten eerlijk zijn tegen onszelf en de ruimte creëren om te luisteren naar onze eigen behoeften.

Een Stem voor Authenticiteit

Als spreker deelt Florine haar wijsheid met het publiek, met talks die variëren van het vinden van eenvoud in het leven tot het omarmen van je eigen waarde. Haar boodschap is er een van moed, zelfvertrouwen en het vinden van vreugde in eenvoudige dingen. Ze moedigt anderen aan om hun eigen pad te volgen en trouw te blijven aan zichzelf, zelfs in de uitdagendste tijden van het moederschap en het ondernemerschap.

Een Toekomst vol Inspiratie

Voor Florine is de reis nog lang niet voorbij. Ze blijft zich inzetten voor het welzijn van vrouwen, moeders en ondernemers overal ter wereld. Haar doelen zijn helder: anderen inspireren om hun eigen pad te volgen, zichzelf lief te hebben en de schoonheid te vinden in eenvoudige momenten. Met haar energieke en authentieke aanpak laat Florine een blijvende indruk achter, zowel op het podium als in het dagelijks leven.

Florine Duif mag dan wel een ondernemer en moeder zijn, maar bovenal is ze een bron van inspiratie voor iedereen die droomt van een leven vol balans, zelfacceptatie en geluk.

Delen

Wij zijn NOVÉMBER.

Wij geloven in de perfecte match. Met een flinke dosis daadkracht, aangevuld met natuurlijk charisma én een schepje eigenzinnigheid brengen wij de juiste mensen samen.