NOVÉMBER. Brengt mensen samen en samen brengen wij mensen verder!

Door in gesprek te gaan met verschillende individuen in de NOVÉMBER. Podcast hopen wij jullie nieuwe inzichten te geven en wellicht zelfs te inspireren. Veel kijk- en luister plezier!

Ontdek de Kracht van Doorzettingsvermogen en Passie met Lot Beukers

Bij NOVÉMBER. geloven we in de kracht van inspiratie en doorzettingsvermogen, en niemand belichaamt dit beter dan Lot Beukers, een gedreven gezondheidscoach en auteur die haar persoonlijke reis naar een gezonde levensstijl deelt.

Vallen en Opstaan: De Weg naar Succes

In haar inspirerende verhaal in de nieuwste NOVÉMBER. Podcast deelt Lot Beukers haar jarenlange strijd tegen overgewicht en hoe ze uiteindelijk de sleutel vond tot succes door duurzame gedragsverandering. Haar boodschap? Succes komt niet zonder obstakels, maar elke val is een kans om sterker terug te komen. Luister naar haar verhaal en ontdek hoe ook jij je doelen kunt bereiken.

Zelfmotivatie: Kleine Stappen, Grote Resultaten

Lot Beukers moedigt aan tot zelfmotivatie door kleine doelen te stellen en je successen te vieren. Als expert in gedragsverandering en gezonde voeding, deelt ze in deze aflevering hoe je door consistente stappen te zetten grote veranderingen kunt bewerkstelligen. Of je nu streeft naar een gezondere levensstijl of een nieuwe carrière stap overweegt, laat Lot je inspireren om actie te ondernemen en je doelen na te streven.

Risico’s Nemen en Ondernemerschap

Lot Beukers’ verhaal gaat verder dan alleen persoonlijke groei; het omvat ook ondernemerschap en lef. In de laatste aflevering van de NOVÉMBER. Podcast vertelt ze over haar gedurfde beslissingen, zoals emigreren naar het buitenland, en hoe ze haar passie voor voeding en gezondheid omzette in een bloeiende onderneming. Voor Lot is passie de drijvende kracht achter haar succes, en bij NOVÉMBER. moedigen we je aan om ook jouw dromen na te jagen.

Luister Nu naar de Podcast

Wil je meer weten over Lot Beukers’ inspirerende verhaal? Bekijk dan de volledige podcast en laat je inspireren door haar doorzettingsvermogen, passie en ondernemerschap.

Delen

Wij zijn NOVÉMBER.

Wij geloven in de perfecte match. Met een flinke dosis daadkracht, aangevuld met natuurlijk charisma én een schepje eigenzinnigheid brengen wij de juiste mensen samen.