NOVÉMBER. Brengt mensen samen en samen brengen wij mensen verder!

Door in gesprek te gaan met verschillende individuen in de NOVÉMBER. Podcast hopen wij jullie nieuwe inzichten te geven en wellicht zelfs te inspireren. Veel kijk- en luister plezier!

Bij NOVÉMBER. geloven we in het laten schitteren van jouw unieke podium. In onze meest recente podcastaflevering delen we een inspirerend gesprek met spreker en coach Pauline Pater. Zij onthult haar geheimen over het betreden van het podium met energie en authenticiteit, waarbij ze inzichten deelt over binnenkomen, staan en jouw rol vervullen.

Misschien herken je het gevoel dat je huidige podium niet helemaal bij je past. Wellicht worstel je in je huidige baan of voel je je niet comfortabel in loondienst. Daag jezelf uit om eens wat dieper bij jezelf naar binnen te kijken, of je dat nu doet onder de begeleiding van een coach zoals Paulien of op een andere manier. Het zal je verbazen welke inzichten je krijgt!

Als je eenmaal helder hebt wat je wilt, nodigt NOVÉMBER. je uit om de volgende stap te zetten in jouw carrière. Waar sta jij op dit moment? Ben je klaar voor een nieuw podium waar je kunt schitteren? Een eerste stap kan zijn om eens een kijkje te nemen bij onze vacatures. Misschien vind je daar wel hét podium dat perfect bij jou past.

Delen

Wij zijn NOVÉMBER.

Wij geloven in de perfecte match. Met een flinke dosis daadkracht, aangevuld met natuurlijk charisma én een schepje eigenzinnigheid brengen wij de juiste mensen samen.