NOVÉMBER. Brengt mensen samen en samen brengen wij mensen verder!

Door in gesprek te gaan met verschillende individuen in de NOVÉMBER. Podcast hopen wij jullie nieuwe inzichten te geven en wellicht zelfs te inspireren. Veel kijk- en luister plezier!

Geboren in Amsterdam in 1964 als kind van een Nederlandse moeder en een Armeense vader, is Ashkaine Hora Adema diep geworteld in zowel Westerse als Oosterse denkwijzen. Opgegroeid in een familie vol artsen en kunstenaars, combineerde ze haar passies door zowel Geneeskunde als Psychologie te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tegelijkertijd dook ze in de creatieve wereld van televisie en fotografie, wat haar een solide basis gaf voor haar latere werk in levenscoaching.

Met een unieke mix van Westerse benaderingen en holistische spirituele begeleiding, geïnspireerd door het Tibetaans boeddhisme, leidt Ashkaine al vele jaren met succes haar eigen praktijk voor levenscoaching in Nederland. Haar diepgaande kennis en veelzijdige achtergrond maken haar niet alleen een expert in het coachen van mensen, maar ook een bron van inspiratie voor velen die op zoek zijn naar balans, zelfontdekking en persoonlijke groei.

Bekijk de podcast met Ashkaine Hora Adema, met Jessica heeft ze het over spiritualiteit, coaching en ondernemerschap. Ashkaine geeft aan: Succes gaat verder dan cijfers; het gaat om een authentieke verbinding met wat je doet. Komt er al wat bij je los als je dit zo hoort?

Ben jij een recruitment professional die er wel eens over denkt om dit vanuit ondernemerschap te doen?

Bij NOVÉMBER. bieden we gedreven professionals, zoals jij, de kans om een verschil te maken als game-changing business partner. Je hebt de vrijheid om je eigen pad te bewandelen, in lijn met jouw unieke visie en passie. Maar je staat er niet alleen voor; wij bieden de volledige ondersteuning en faciliteiten om jouw ideeën tot leven te brengen.

Stel je voor: een omgeving waar balans en persoonlijke groei samenkomen met ondernemerschap. Waar je niet alleen je carrière naar een hoger niveau tilt, maar ook bijdraagt aan iets groters. Dat is de kracht van een businesspartnerschap bij NOVÉMBER. Dus, ben je klaar om je volledige potentieel te omarmen en jezelf én anderen naar nieuwe hoogten te brengen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik hier voor meer informatie of bel 020 8330011.

Delen

Wij zijn NOVÉMBER.

Wij geloven in de perfecte match. Met een flinke dosis daadkracht, aangevuld met natuurlijk charisma én een schepje eigenzinnigheid brengen wij de juiste mensen samen.